Čokoláda s minerálmi solí Vincentka je špeciálna edícia horkej čokolády a má 70% podiel kakaa z kakaových bôbov z Grenady. Čokoláda je vyrábaná metódou bean-to-bar, čiže od kakaových bôbov až po tabuľku. Na výrobu sa používajú iba kvalitné kakaové bôby, kakaové maslo, trstinový cukor a extrahovanú soľ z Vincentky. Soľ z Vincentky dodáva čokoláde veľmi zaujímavú unikátnu príchuť. Čokoláda spĺňa vysoké nároky na kvalitu. Čím menej ingrediencií, tým lepšie. Čokoláda by správne nemala obsahovo náhradky, éčka alebo lecitín, vtedy je naozaj kvalitná. Takáto čokoláda sa nehryzie, ale iba vychutnáva..
ilustračné foto: femme.sk
Zapojte sa do súťaže a vyhrajte novinku 3 kusy výnimočnej horkej čokolády s minerálmi solí Vincentka! Na vaše odpovede čakáme do 7. októbra.