Súťaž o tašku Quiksilver, Route 66 Feel The Night a knihu Počúvaj ma (Ikar)

Neobmedzená sloboda, chlad, mužnosť – to predstavuje vôňa Route 66 Feel the Night. Pánska toaletná voda Route 66 Feel the Night premení bežný deň na ďalšie veľké dobrodružstvo vďaka drevitej, sviežej kompozícii. Vo vrchných tónoch odhaľuje korenie, chladivé zelené akordy, osviežujúci bergamot a kyslý grapefruit. Aromatická levanduľa spolu s kvetinovými srdcovými tónmi heliotropu, ruže a tónmi minerálnych solí vytvára dokonalú harmóniu s výrazným základom zo zmyselnej ambry, zemitého pačuli, santalového dreva, sladkých bôbov tonka a machu. Pánska toaletná voda Route 66 Feel the Night vyžaruje autentický životný štýl, nezameniteľný chlad a čistú mužnosť.

 Súťaž o tašku Quiksilver, Route 66 Feel The Night a knihu Počúvaj ma (Ikar)
ilustračné foto: femme.sk

Text organizátora súťaže:

Súťaž s vydavateľstvom IKAR o knihu Počúvaj ma z pera Tess Gerritsenovej , ku ktorej dostanete toaletnú vôňu Route 66 Feel The Night a tašku Quiksilver, do ktorej pohodlne vložíte počítač aj knihy . Vaše správne odpovede posielajte do 20. septembra 2024

 

Koniec súťaže: 20. 09. 2024

SÚŤAŽIŤ


Uvedené informácie, vrátane ilustračného obrázku sú získane na základe uverejnenia organizátora súťaže. Za ich pravdivosť, realizáciu a prípadné škody, nenesie stránka esutaze.sk žiadnu zodpovednosť. Čítajte pozorne súťažné podmienky.