Súťaž o opaľovaciu kozmetiku Cien Sun a knihu Vražda v sídle Wedgefield (SS)

Starostlivosť o pokožku nielen v lete, ale aj počas celého roka, je nesmierne dôležitá. Myslite na ochranný faktor v aktuálnej sezóne letných radovánok, keď je slnečné žiarenie najintenzívnejšie, ale aj mimo nej. Každé obdobie si vyžaduje pozornosť a kontinuálne používanie kozmetiky, ktorá vám sedí. Možností je neúrekom. Vyskúšať môžete napríklad aj produktový rad privátnej značky Lidla – Cien, ktorý vám ponúka viaceré varianty s nižším aj vyšším SPF. Pre športovcov opaľovací sprej, olejové spreje, klasické krémové konzistencie pre deti i dospelých, ale aj mlieko po opaľovaní.
 Súťaž o opaľovaciu kozmetiku Cien Sun a knihu Vražda v sídle Wedgefield (SS)
ilustračné foto: femme.sk

Text organizátora súťaže:

Zapojte sa do súťaže o opaľovaciu kozmetiku z Lidla Cien Sun a detektívku z vydavateľstva Slovenský spisovateľ – Vražda v sídle Wedgefield od americkej spisovateľky Erica Ruth Neubauer. Vaše odpovede posielajte do 1. augusta 2024

 

Koniec súťaže: 01. 08. 2024

SÚŤAŽIŤ


Uvedené informácie, vrátane ilustračného obrázku sú získane na základe uverejnenia organizátora súťaže. Za ich pravdivosť, realizáciu a prípadné škody, nenesie stránka esutaze.sk žiadnu zodpovednosť. Čítajte pozorne súťažné podmienky.