Súťaž o dojčenské mlieko Sunar Premium

Zloženie výrobku Sunar Premium prešlo výraznou zmenou pred rokom, keď spoločnosť odstránila z receptúry palmový olej a navýšila podiel mliečneho tuku, aby dosiahla čo najväčšiu podobnosť s materským mliekom.

Mliečny tuk obsahuje lipoproteínovú membránu (MFGM), ktorá sa skladá z viac ako 190 bioaktívnych látok. Zároveň je významným zdrojom energie, nakoľko poskytuje až 50% denného energetického príjmu dieťatka a prispieva k lepšiemu vstrebávaniu dôležitých vitamínov rozpustných v tukoch ako je vitamín A, D, E a K. To nepochybne ocení nielen spokojné bruško každého bábätka, ale aj každá mamička.

Súťaž o dojčenské mlieko Sunar Premium

ilustračné foto:  mamaaja.sk

Text organizátora súťaže:

VYHRAJTE dojčenské mlieko Sunar Premium podľa veku dieťaťa Zapojte sa do súťaže a jedna z vás vyhrá dojčenské mlieko Sunar Premium určené presne pre vek vášho dieťatka.

 

Koniec súťaže: 28. 08. 2021

SÚŤAŽIŤ


Uvedené informácie, vrátane ilustračného obrázku sú získane na základe uverejnenia organizátora súťaže. Za ich pravdivosť, realizáciu a prípadné škody, nenesie stránka esutaze.sk žiadnu zodpovednosť. Čítajte pozorne súťažné podmienky.